ERENLER ANAOKULU

Erenler Mahallesi Erenler Caddesi No5/1 Erenler/Sakarya
Vizyon
´Her Çocuk Özeldir´ sloganıyla hareket ederek çocuklarımızın gelişimlerine destek olmak, aile sıcaklığını aratmayan sevgi dolu bir ortamda onları incelemeye ve araştırmaya yönlendiren bir ortam sunmak, onların hayatına olumlu dokunuşlar yaparak öz güvenli, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, başarılı, sağlıklı, empati göstermeyi ve paylaşmayı bilen, karar verme yeteneğine sahip, öğrenmeye açık, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek.
Misyon
Çocukların, akademik ilgi ve hayat boyu öğrenme arzusuna sahip, kendi kendine yetebilen, bağımsız, öz güveni yüksek, mutlu ve zevk aldığı için çalışan, rekabet etmek yerine birbirlerine yardım edebilen, ezberlemek yerine bilgiyi hem kendi meraklarını tatmin etmek hem de insanlığa faydalı olabilmek için öğrenen, hayal gücüne sahip ve sıra dışı düşünebilen,sosyal sorumluluğa sahip, çevrelerine ve çevrelerindekilere merhametli, saygı, sevgi, zarafet ve nezaket duyguları besleyen, kendi kültür ve değerlerini bilen, farklılıklara saygılı ve aynı zamanda dünya vatandaşlığı bilincinde kişiler olarak yetişmeleri için eğitimlerinde onlara rehberlik etmek.
Sabahçılar 08.00 - 13.00 Öğlenciler 13.00 - 18.00
Kaloifer Doğalgaz
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü yanı.
Okulumuza öğrenci taşıyan özel servis bulunmaktadır.
Erenler Mah. Erenler Cad. No:5/1 Erenler/SAKARYA