May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmen ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

OKULLARDA ORMAN PROGRAMI NEDİR?

Ülkemizde 2004 yılında yürütülmeye başlanan ve Okul öncesi, ilk ve orta okullarda yürütülen Okullarda Orman Programın'da, orman eko sistemi ile ormanın ekonomik, sosyal ve kültürel fonksiyonlarının öğrenilmesi amaçlanmakta, yıl sonunda bir uzman eşliğinde yapılan alan çalışması ile orman eko sistemi gözlenmekte ve öğrenciler yıl boyunca öğrendiklerini alanda pekiştirmektedir.

May

Okulumuzu daha güvenli bir hale getirmek için ISO 45001 Çalışmalarımız Devam Ediyor.

İSG POLİTİKAMIZ